آمار بازدید سایت

آی پی بازدیدکنندگان : 54.204.252.37

اطلاعیه مرکز مشاوره موسسه

((اطلاعیه))

قابل توجه کلیه دانشجویان پسر ورودی بهمن 93 (تمامی مقاطع تحصیلی)

در راستای ابلاغیه سازمان مرکزی امور دانشجویان مبنی بر تدوین کارنامه سلامت دانشجویان محترم به اطلاع تمامی دانشجویان پسر ورودی بهمن 93 می رساند به منظور تعیین وقت مراجعه به مرکز مشاوره موسسه جهت تکمیل فرمهای مذکور ، می توانند همه روزه ذز ساعات اداری به سرکار خانم اسدی مستقر در کتابخانه موسسه واقع در ساختمان شماره 2 مراجعه نمایند.بدیهی است مسوولیت هرگونه عواقب عدم مراجعه در حین تحصیل یا فارغ التحصیلی به عهده دانشجو می باشد.

2-   زمان حذف و اضافه از روز یکشنبه 19/11/93 لغایت روز سه شنبه 21/11/93 ازطریق سایت اینترنتی موسسه به نشانی WWW.kamal.ac.ir می باشد.

3-   پس از انجام انتخاب واحدازطریق سایت پرینت برگه انتخاب واحد خودرا به تائید مدیرگروه مربوطه رسانده پس از تائید ایشان به کارشناس آموزش رشته خود تحویل نمائید.

4-   توجه داشته باشید که پس از تائید نهایی برگه انتخاب واحد امکان هیچگونه تغییری در واحدهای انتخابی وجود ندارد و مسئولیت هرگونه اشتباه ویا تداخل در زمان برنامه هفتگی و امتحانات به عهده شخص دانشجو می باشد.

5-   زمان شروع کلاسها روز شنبه 25/11/93 می باشد.

با تشکر- معاونت آموزشی موسسه آموزش عالی کمال

تمام حقوق این سایت برای موسسه آموزش عالی کمال محفوظ است

گروه شرکت های سماسامانه (شرکت فناوران اطلاعات وانا)

تحصیلات تکمیلی