آمار بازدید سایت

کل بازدید447980

آی پی بازدیدکنندگان : 3.142.98.108

قابل توجه پذیرفته شدگان کاردانی پیوسته

ضمن عرض تبریک به کلیه پذیرفته شدگان دوره کاردانی پیوسته موسسه غیر انتفاعی غیردولتی آئین کمال در سال 1395، به اطلاع می رساند، ثبت نام در این موسسه در يكي از روزهاي يكشنبه مورخ 95/6/21 تا شنبه مورخ 95/6/20 خواهد بود که برای ثبت‌نام به نشانی ارومیه خیابان شهید بهشتی (دانشکده )چهارراه شورا روبروی بانک صادرات موسسه آموزش عالی آئین کمال شخصا مراجعه نمایید و یا در صورت داشتن هر گونه سوال با شماره تلفن 04433476462 تماس حاصل فرمایید.

مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌نام‌

1-اصل‌‌مدرك ‌‌ديپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جديد يا گواهي‌ ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌متوسطه‌ نظام‌جديد در يكي‌ از شاخه‌هاي‌ كاردانش‌ يا فني‌ و حرفه‌اي‌صادره‌ از محل‌ تحصيل‌ مبني‌ برگذراندن كليه واحدهاي درسي‌ در دوره‌سه‌ساله‌، كارورزي و كارآموزي حداكثر تا پايان‌ شهريورماه‌ 1395.

2-اصل‌ شناسنامه‌ و كارت ملي و دو سري‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها

-3 شش‌ قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌ (12 قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌ منحصراً براي‌ برادراني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ ضوابط پس‌ از ثبت‌نام‌ در موسسه‌ آموزش‌ عالي‌، براي‌ آنان‌ معافيت‌ تحصيلي‌ صادر مي‌گردد)

4داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدركي‌ را كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند ( 3-3) مندرج‌ در صفحه (2و3) دفترچه‌ راهنماي‌ آزمون‌ دوره‌هاي‌ كارداني‌ نظام‌جديد (دانشگاه فني ‌و حرفه‌اي‌ و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال‌ 1395مشخص‌ كند، ارائه‌ نمايند.

تبصره:پذيرفته­شدگاني که کدرشته قبولی آنها در نيمسال دوم پذيرش داشته باشد و تا پايان بهمن ماه سال جاري (1395/11/30) موفق به دريافت گواهينامه پايان تحصيلات دوره متوسطه در رشته مورد نظر بشوند، اجازه ثبت‌نام در نيمسال دوم سال جاري را خواهند داشت و در غير اينصورت قبولی آنان باطل مي‌باشد.

.

حضور شخص پذيرفته شده جهت ثبت‌نام الزامي است و ثبت‌نام منحصراً در تاريخهاي اعلام شده توسط هر دانشگاه و با ارائه مدارك كامل مندرج در اين اطلاعيه صورت مي‌پذيرد.

پذیرفته شدگان جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت سازمان سنجش به نشانی http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=4&id=4688 مراجعه نمایند.

تمام حقوق این سایت برای موسسه آموزش عالی کمال محفوظ است

گروه شرکت های سماسامانه (شرکت فناوران اطلاعات وانا)

تحصیلات تکمیلی

فرم پروپوزال